Mijn Autumn Bucket List

De herfst komt eraan en laat dit nu net één van mijn favoriete seizoenen zijn! Dit jaar heb ik een Autumn Bucket List samengesteld en dit is em!

Herfst is frisse temperaturen, sjaals, paraplu’s, vroeger donker, kaarsen, gebreide vesten,… Kortom: één en al gezelligheid. Een paar jaar geleden schreef ik er deze blogpost over. Via A Beautiful Mess kreeg ik deze gratis printable (door aan te melden voor hun e-maillijst). Op hun blog kan ik uren rondsnuffelen en zwijmelen bij de perfect gestylde foto’s! Anyway… Ik besloot een bucket list te maken van alle dingen die ik deze herfst wil doen. En om jou wat tips te geven, wat jij kan doen in dit seizoen, deel ik de mijne.

ABL1a

Ik kijk enorm hard uit om hieraan te beginnen en vanaf de 21ste starten we. Hoewel ik ze allemaal heel leuk vind, zijn er een paar waar ik echt naar uitkijk, namelijk:

EK veldrijden in Rosmalen
Zoals jullie al wel weten zijn wij cyclocross-fans. We proberen geen enkele rit te missen (op T.V. weliswaar) en er kunnen gerust discussies ontstaan (aangezien we allebei een andere favoriet hebben). Toen bleek dat het EK dit jaar minder dan een uur rijden was, was er duidelijk géén discussie. We gaan! Dikke jas, regenlaarzen, een pint en gezelligheid. Nu alleen nog een babysit vinden…

Terug typen op mijn typemachine
Een paar jaren geleden heb ik een oud typemachine cadeau gekregen. De inkt is wat aan de lichte kant, maar voor de rest werkt hij goed. Helaas maakt hij ook geweldig veel lawaai. En aangezien ik hier een zeven-maand-oude-baby heb (die ik graag zoveel mogelijk laat slapen), staat hij wat stof te verzamelen. Ik vond het altijd wel leuk om er op te schrijven, dus de volgende keer dat Tim de kids een paar uren mee meeneemt, komt hij de kast uit.

ABL3a

De serie To all the boys I’ve loved before uitlezen
Ik ben compleet verliefd geworden op deze serie. Ik had het eerste boek mee toen ik samen met mijn mama op citytrip naar New York ging (de foto’s van onze trip kan je hier en hier zien). Ik was er niet enorm van onder de indruk en volgens mij heb ik het boek achteraf zelfs naar de kringloopwinkel gedaan. Waar ik nu verschrikkelijk veel spijt van heb. Een paar weken geleden kwam de film online op Netflix. Ik denk dat ik hem nu al voor de tiende keer heb gezien en de hele boekenserie heb besteld (waar ik jammer genoeg tot begin oktober op moet wachten!). Het is lang geleden dat ik nog zo heb genoten van een Young Adult, maar Peter Kavinsky… Be still my heart.

Winter Efteling
Voor mijn vrijgezellen gingen we naar de Efteling. Het was net een paar dagen voor de Winter Efteling begon, maar de sfeer zat er al dik in. Ik heb zo genoten van die dag dat ik absoluut terug moet. De daken liggen vol sneeuw, de kraampjes serveren lekkere warme dranken, er hangen ijspegels, er is een schaatsbaan en de magie lijkt des te groter. En deze keer wil ik graag met Tim en Lore gaan. Ik twijfel eraan om Wout mee te nemen, aangezien hij nog helemaal niets kan doen en er zo altijd iemand niet mee kan op de attracties. Dus maar weer een babysit zoeken… (ik zweer dat mijn leven als mama grotendeels bestaat uit het zoeken van iemand die kan babysitten).

Kerstmarkt bezoeken
Ja, ik weet dat Kerstmis in de winter valt, maar de kerstmarkten beginnen op het einde van de herfst. Ik ga Tim proberen zo ver te krijgen om hier een date day van te maken. Ik vind het zalig om tussen al die kraampjes te lopen, om de zoveel meter een glas cava te drinken en te luisteren naar kerstliedjes. De glimlach is niet van mijn gezin weg te denken. Aangezien ik een kerstfreak ben, heeft mijn man de regel ingevoerd dat er geen kerstversiering of -muziek komt voor het laatste weekend van november (neen, ik wacht niet tot na Sinterklaas. Laat die discussie alstublieft achterwege. Mijn kinderen groeien op met een Sint die de schoen vult en even goedkeurend blikt naar mijn kerstboom). Daarom probeer ik dit rond dat weekend te plannen, want na zo’n kerstmarkt ben ik niet meer te houden!

ABL4a

Wat zijn jouw favoriete dingen aan de herfst? Of heb je er net een hekel aan? Wat zou er op jouw Autumn Bucket List staan? 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s