Boekenbeurs haul + winactie

Zoals jullie lazen in Geluksmomentjes november #1 was ik laatst uitgenodigd door Pelckmans Uitgeverij om naar de Boekenbeurs te gaan. Vier hallen gevuld met boeken. Het leeswahala voor mensen zoals ik. Het is dat ik mijn gezin bij had, maar anders kon ik er uuuren wandelen en helemaal opgaan in de verschillende covers, kleuren en accessoires.

Elk jaar neem ik mezelf stellig voor om maar een paar boeken te kopen en de rest op mijn verlanglijst voor kerstmis te zetten. Drie keer raden hoe dat afloopt. Na vier uren liep ik met drie volle tassen naar buiten. Iets met de kat bij de melk zetten.

Deze zes boeken heb ik gekocht en ik kan niet wachten (!) om er aan te beginnen. Dit stapeltje heeft er, net zoals op de foto, een tweetal weken op mijn livingtafel gestaan. Elke keer weer werd ik er blij van. Toen verhuisde het naar de to-be-read-stapel in mijn boekenkast, maar de covers geven mij nog steeds vlinders. Ik wil ontdekken welke verhalen er in verstopt zitten en meeleven met de hoofdpersonages. Ik wil de verschillende soorten covers bestuderen en voelen welk papier er gebruikt is.. I know I know, nerd alert.

Book haul Boekenbeurs

Nu had ik niet alleen voor mezelf geshopt. Lore heeft ook een vijftal boekjes gekregen. De Clavis-stand was by far mijn favoriet. Rijen met rijen vol kinder- en young adult boeken. Ze hadden zelfs een knutsel- en voorleesboek. Een paar keren per jaar bezoeken we hun conceptstore in Herkenrode en sinds kort is er ook een winkel in het centrum van Hasselt. Deze drie voorleesboeken staan nu te pronken op Lore haar boekenplank.

Clavis boeken

En gaandeweg kreeg ze nog twee boekjes met iets meer interactie. Vooral het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek is leuk. Op elke pagina is zo ongelooflijk veel te ontdekken. Het deed mij denken aan Where’s Waldo 😀

Clavis boeken 2

En buiten boeken kocht ik nog wenskaarten. Ik heb een kaartenhouder hangen waar ik mijn favoriete kaarten tentoonstel. Om de zoveel tijd veranderd er weer eentje en gaat zijn voorganger naar iemand anders. Ik kocht dit jaar drie nieuwe en ook alvast kerstkaarten. Ik weet dat het een uitstervende activiteit is om nog geschreven kerstkaarten te sturen, maar ik vind het leuk om te doen. Ik vind het leuk om mensen een zalige kersttijd geschreven toe te wensen. Het maakt het net iets persoonlijker.

Kaarten boekenbeurs

Op de Clavisstand kregen we drie posters mee. Eentje was een aftelkalender naar Sinterklaas met de Spiekpietjes en de andere twee zie je hieronder. Lore haar kamer hangt al vol met posters, dus wilden we die laatste twee weggeven. Laat even hier in de comments of op Facebook weten waarom je deze graag wil winnen. Op zondag, 11 november, trek ik een willekeurige winnaar.

Poster Clavis 1

Poster Clavis 2

Ben jij naar de Boekenbeurs geweest? Of ga je nog? Welke boeken heb je gekocht?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s