Christmas wish list

December is upon us en dat betekend dat de feestmaand is begonnen. Het shoppen voor het ideale kerstcadeau, het samenstellen van het kerstmenu en de jacht op een feestoutfit is begonnen. Om het de mensen rondom mij (lees: mijn man) wat gemakkelijker te maken, schrijf ik altijd een wishlist.

Christmas list Steph to Read_Fotor

  1. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie rugzak, maar ik vind het een lastige zoektocht. De combinatie van de juiste kleur, met de juiste stof en de afmetingen die ik wou, was zeldzaam. Maar als bij wonder is het mij toch gelukt. Deze Mint & Berry rugzak is perfect! En qua prijs nog redelijk schappelijk. Een goedkoper alternatief is deze van Zara.
  2. Deze Harry Potter Ultimate Edition Trivial Pursuit moet ik gewoon hebben. Ik heb de simpelere versie vorige week gekocht, maar dit spel lijkt mij echt fantastisch. Normaal kwam dit begin december uit dus ideaal voor mijn kerstlijst, maar bij de pre-order zag ik dat het pas eind december ging zijn en maar een beperkte stock. Ik heb het mezelf dan maar cadeau gedaan 😉
  3. Natuurlijk heb ik alle Harry Potter dvd’s al, maar laatst keek ik het begin van de eerste film en het viel mij op dat de kwaliteit niet goed was. Nu kan ik nooit weten dat dit bij deze Harry Potter collection wel het geval is, maar ik vind zo’n box toch altijd leuker dan losse dvd’s.
  4. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. De film is sinds 14 november uit en geloof het of niet. Ik heb hem nog niet gezien. Het is niet dat ik wil wachten tot ik het boek heb gelezen, maar ik heb gewoon nog geen tijd gevonden! Het boek is als screenplay geschreven en dat leest altijd anders, maar dat wil niet zeggen dat het verhaal minder is. Ik kijk echt halsreikend uit naar de film (en het boek). Zeker aangezien ik heb gehoord dat de laatste twee minuten van de film ongelooflijk zijn.
  5. Onlangs heb ik de deurkaars Yalda van Rituals gekocht. De rest van de collectie vond ik zeer sterk ruiken, maar de kaars was net goed. Zodra de kerstboom omhoog ging, ging de kaars uit de verpakking. Nu zag ik bij deze limited edition ook bruisballen liggen. Had ik mezelf toch net niet beloofd om vanaf nu één beauty-avond per week aan mezelf te schenken (gezichtsmaker, lotion, nagellak, bad,…). I-D-E-A-A-L.

Wat staat er op jouw kerstlijst? Of laten jullie je verrassen? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s