Geluksmomentjes december #4

SNEEUW! Meer is er toch niet nodig als intro?
Oké, natuurlijk gebeurde er nog meer leuke dingen deze week (zoals foute kersttruien en het eerste kerstfeest), maar dat was toch het hoogtepunt.

SNEEUW SNEEUW SNEEUW! Letterlijk wat ik riep zaterdagnacht om 00u30. ’s Morgens lag er een (klein) wit tapijtje in de tuin. Ik word dan zo gelukkig wakker. Voor mijn gevoel wordt dan alles net wat magischer. Heb jij dit ook?

GMdec4

Zondagmorgen stonden we weer vroeg bij de zwemles, maar dat was geen straf wanneer het buiten zo mooi wit is. Lore vond het ook fantastisch. Het had enkel nog wat meer moeten sneeuwen, want een sneeuwman zat er nog net niet in.

GMdec41

Tim vond het net iets minder dat het zo koud was, want hij ging naar de cross in … Maar als ik het zo zie, voegde dat ook daar wat extra gezelligheid toe.

GMdec42

En weet je nog dat ik zei dat deze week magisch begon? Dinsdag stond er ineens een (soort van) Harry Potter langs mij zijn tanden te poetsen. Alleen stond zijn bliksemschicht een beetje gekanteld en het brilletje paste toch net niet 😀

GMdec43

Deze week hing ik het laatste van mijn kerstversiering op. Gezellig hè (en zie die roze lucht en opkomende zonneschijn). Wanneer er nu iemand langs de achterdeur komt, krijgt hij meteen een leuke kerstwens. Deze heb ik trouwens gekocht bij Yvestown.

GMdec44

En aangezien we de werkweek goed wilden beginnen, gingen de kersttruien aan en de kerstoorbellen in. Ik moet zeggen dat ik ze echt tof vind. Ik heb elke dag een ander paar in (er zitten nog kerstbomen, rendieren en rode strikjes bij). Vooral deze vind ik enorm leuk.

GMdec45

Tim appte mij deze foto. Deze film wil ik dolgraag zien. Ik had de trailer een aantal maanden geleden al gekeken en hij lijkt mij zo leuk. Alleen heb ik door alle kerstdrukte (ik lieg niet: mijn god wat kan zo’n periode druk zijn) nog geen kans gehad. Als ik ’s avonds voor half 10 op de zetel lig, mag ik van geluk spreken.

GMdec46

En bij kersttruien en -oorbellen horen natuurlijk ook kerstkoekjes. Deze kransen van de Plus zijn zoo slecht voor mij. Ik zou het hele pak met gemak in één keer kunnen opeten. Eigenlijk zou ik ze niet moeten kopen, maar ze zien er te tof uit, toch? 😀

GMdec47

Per toeval bleek dat ik en mijn twee collega’s (de andere had een dag vrij) dezelfde kersttruien hadden (minus twee neuzen) dus daar moest toch een foto van gemaakt worden.

GMdec48

Had ik al gezegd dat ik er altijd los ga in deze periode? En of hij het nu wil of niet, Tim moet mee. Daar hoort dan ook kerstondergoed bij. Deze hadden we bij H&M gevonden. Heerlijk!

GMdec49

Sinds een paar weken wil Lore graag haar kamer verven. Ze vindt het te wit en wil graag roos. Het spreekt voor zich dat wij haar hele kamer niet roos gaan verven, maar één muur kan gerust. Tim ging deze week de verf uitkiezen en het is deze kleur geworden. Ik ben benieuwd.

GMdec410

Donderdag was mijn nieuwe bril klaar. Ik merk steeds vaker dat ik hem nodig heb (zeker nu het wat drukker is en ik ook redelijk veel werk achter de computer heb) en ik vind hem echt tof. Vooral die kleuren. En nog net op tijd voor de kerst!

GMdec411

Dit jaar ben ik zoooo laat met mijn kerstkaarten. Normaal breng ik de mijne half december rond, maar deze keer heb ik ze pas deze donderdag geschreven. Dus voor iedereen die ze nog niet ontvangen heeft: ze zijn onderweg! Deze vijf heb ik alvast klaarliggen voor zaterdag, want dan hebben we een kerst-/verjaardagsfeest met de vriendinnen.

GMdec412

En om maar even aan te tonen dat ik niet de enige kerstmalloot binnen ons bedrijf ben 😀

GMdec413

Gisteren kwam de blogpost Onze kerstversiering van 2018 online. Ik heb ontdekt dat zoiets niet gemakkelijk is om te fotograferen. Maar ik ben toch vrij blij met het resultaat.

Kerstversiering Steph to Read 2018

Mijn collega bracht zaterdag zelfgebakken koekjes mee. Deze waren lekker! Echte kerstkoekjes: troostend, vullend, mooi en bomvol calorieën!

GMdec414

Zaterdagmiddag gingen Lore en ik nog snel het laatste kerstcadeautje kopen. Gelukkig wisten we exact wat we moesten hebben, want het was druk! Maar we hebben wel even mama-dochter-tijd gehad en dat is op zich ook een kerstcadeau.

GMdec415

’s Avonds hadden we het eerste kerst/-verjaardagsfeest met vrienden (één vriendin ontbreekt op de foto, maar zij was al naar huis om haar babytje te knuffelen). Het was heel gezellig, maar natuurlijk weer veel te laat. Mijn doelstelling was om rond 12u thuis te zijn. Het is iets na 1 geworden.. En dat voelen we deze morgen.

GMdec416

De ene heeft net iets meer nodig om er presentabel uit te zien 😀

GMdec417

Zijn jullie al begonnen met de festiviteiten? Wordt het dit jaar ook weer hollen van het ene feest naar het andere? Of heb jij net een rustige kerst?

Liefs,
Stephanie 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s