Geluksmomentjes februari #2

Wout zijn eerste ‘lange’ rit met mama op de fiets, een cadeautje krijgen en naar het theaterstuk van Kikker & zijn vriendjes. Het begin van februari is weer gemaakt.

Zondag hadden we vrienden op bezoek om het WK veldrijden te kijken. Wout ging een paar uren naar zijn grootouders en Lore had de tijd van haar leven. Er kwamen 8 kindjes spelen en om 19u was ze doodop. Nog even snel met de kleine broer in bad en slapen maar.

GMfeb2

Tim had zondag ook goed genoten. Misschien iets te goed. Hij ging zondagmorgen even met Wout spelen terwijl ik streek. Volgens mij ging hier iets mis. En dan ook echt Wout zijn speelgoed als kussen gebruiken hè 😀

GMfeb22

Maandag was het weer tijd om met Wout naar de kinesist te gaan. Het was best koud die middag, maar het was droog dus gingen we met de fiets. Dit was één van de eerste keren dat we samen een heel stuk gingen fietsen en hij vond het heerlijk. En kijk nu toch hoe schattig hij eruit ziet met die muts (die hij overigens meteen af wou samen met zijn wanten).

GMfeb23

Nieuw letterbordquote! Deze is mij op het lijf geschreven. Het gebeurd zooo vaak dat ik naar de woonkamer/keuken/boven loop en vervolgens geen enkel idee meer heb wat ik daar ging doen. Bestaat er ook zoiets als ik-heb-twee-kinderen-dementie i.p.v. zwangerschapsdementie?

GMfeb24

Deze week begon ik aan De meisjesmagneet van Jackie van Laren. Ik was dol op haar eiland-serie dus ik hoop dat deze even fijn leest, maar dat kan haast niet anders. Mijn record van vorige maand (7) ga ik wel niet verbreken denk ik 😉

GMfeb25

Aangezien Wout nu één jaar is, verdwijnt de groentepap en komt het ‘gewone’ eten. Hij heeft dit woensdag dus helemaal opgegeten hè. Ik zweer dat hij gewoon kan blijven eten. Move over Holle Bolle Gijs, there’s a new boy in town.

GMfeb26

Zoals ik al zei, had ik de vorige twee maanden redelijk wat boeken gelezen. Het waren er maar liefst 8. Ik liet zien welke ik juist had gelezen en wat ik er van vond in de blogpost Boeken die ik las in december en januari

GMfeb27

Woensdag kwam een vriendin koffie drinken en ze had een cadeautje voor mij bij. Kijk nu toch eens hoe leuk! So my cup of tea. Nu nog een leuke plek ervoor zoeken.

GMfeb28

Ben & Jerry’s. Eerlijk gezegd eet ik het weinig. Ik eet sowieso weinig ijs. Maar vrijdagavond besloten mijn collega en ik dat we wel een dessert hadden verdiend. En ik moet zeggen: het is mij niet tegengevallen. Nu alleen nog alle andere smaken proberen 😉 Welke vindt jij het lekkerste?

GMfeb29

Zaterdagmiddag ging ik samen met Lore en Tim naar het theater. Een paar maanden geleden had ik tickets geboekt voor Kikker en de Vallende Ster. Wij lezen vaak boeken over Kikker en ons vorige theaterstuk van Peppa Pig was zo goed meegevallen dat we dit zeker niet wilden missen. Vooraf werd er zelfs een verhaal van Kikker voorgelezen voor de kindjes.

GMfeb210

Wout bleef bij zijn oma en wij spendeerden even wat tijd met Lore. We vinden het belangrijk om dit van tijd tot tijd te doen. Wout vergt best veel aandacht met zijn allergieën, eczeem en natuurlijk alle fases die horen bij een baby/dreumes (tandjes, verkoudheden, kruipen, verschonen,…) dus wanneer Lore ons alleen voor zichzelf heeft, proberen we er het meeste uit te halen.

GMfeb211

En wat wat dit theaterstuk goed! Ik heb er echt van genoten. Op een gegeven moment was ik zelfs aan het denken dat ik dit nog wel zonder kind zou zien. Ik heb keihard gelachen om de mimiek van Varken. Volgens mij zelfs luider dan de kinderen. De zaal zat afgeladen vol, maar zodra het begon, kon je een speld horen vallen. Het verhaal was mooi, het decor prachtig en de stemmen van de artiesten.. Wauw. Als je nog de kans krijgt om dit te gaan zien, zeker doen!

GMfeb212

Oooh zondagen, wat hou ik toch van jou. Zeker wanneer Tim meegaat naar de zwemles en ik de hele ochtend in mijn pyjama kan rondwandelen. Terwijl Wout zijn ochtenddut doet, kruip ik met een grote kop thee en wat leesvoer op de zetel.

GMfeb213

Dadelijk is het weer tijd om ons klaar te maken, want wij gaan naar vrienden in Antwerpen. Even een babybuik aaien. En stiekem kijk ik ook alweer uit naar vanavond. De laatste maanden zijn zo druk geweest dat ik echt nood heb aan een rustige avond op de zetel. Alleen heb ik dan last van keuzestress. Wat ga ik dan doen? Film kijken, een boek lezen, pamperen, schrijven, muziek luisteren? Plotseling zijn er dan toch weer te weinig uren op een avond. Dan maar even de rem erop volgende week!

Fijne zondag iedereen!
Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s