Geluksmomentjes maart #3

Lore haar zwemles gaat niet zo vlot als we willen. Het is voor ons het allerbelangrijkste dat ze het fijn blijft vinden, maar ze heeft zo veel bang om haar hoofd onder water te doen dat vooruitgang achter blijft. Andere kindjes in haar groepjes verdienen telkens stickers en voor haar vergt het wat meer inspanning. Om haar een beetje op te beuren, kocht ik haar zondag na de les een nieuw boekje en de film van My Little Pony. Een beetje overkill, I know, maar dat boekje is stiekem ook voor mij.

Luuk en Lotje My little Pony

Tim had gezorgd dat er bij thuiskomst iets lekkers klaarstond: aardbeien en een donut. Mama kreeg zelfs ook een beetje. Hmmm…

GMma32

Wout maakt het huis elke dag meer onveilig. Hij kan zich aan alles goed omhoog trekken en verkent alles wat er op de tafels of in de kasten staat. Ik mag van geluk spreken dat hij mijn boekenkast niet interessant vindt. Laten we hopen dat dit nog een tijdje zo blijft!

GMma33

Maandag gingen we tussen de buien door Lore ophalen met de fiets. Het waaide hard en hoewel ik wel genoot van de frisse lucht, dacht Wout hier duidelijk anders over 😀 (hoera voor windschermen)
Oh en die wangen!

GMma34

Ik eet mijn groenten het liefste uit de oven. Alles op bakpapier met olie, peper, zout en honing. 45-60 minuten (afhankelijk van de oven, de onze is echt al 30 jaar oud) op 200-220 graden en klaar is kees.
(deze foto is pre-oven)

GMma35

Dinsdag bracht mijne collega iets lekkers mee om te knabbelen bij de koffie. Ik had deze nog nooit gegeten, maar ze waren lekker. Ik denk dat ze van bij de Lidl komen, maar ik ben niet zeker.

GMma36

Ik ben weer aan het verven geslagen! Neeneen, geen kunstwerk, maar een nieuwe achtergrond voor foto’s te trekken. Binnenkort ga ik wat meer recepten delen en dan is een witte achtergrond cruciaal. Waar de ‘lattenbodem’ van een babypark al niet goed voor is. En ja, ik draag een Hello Kitty pleister.

GMma37

Deze week was dus blijkbaar de week zonder vlees. Ik had dit helemaal niet meegekregen en aangezien ik mijn boodschappen al besteld had, stond er toch vlees op het menu. Wout heeft wel een dagje meegedaan. Hier kreeg hij pasta (van de Minions), groene bonen en een geklopt ei.

GMma38

Woensdag had ik heel even mama-tijd. Ik moest dringend naar de kapper. Mijn haren waren lang geworden, maar niet mooi lang. Het hing plat tegen mijn hoofd en de punten waren dof. Met de naderende lente was het tijd om de schaar erin te zetten. Een aantal centimeters later was ik heel blij met het resultaat. Hier probeerde ik vanuit de paskamer een foto naar Tim te sturen van mijn nieuwe lengte.

GMma39

En ik stond niet alleen voor die foto in een pashokje, maar om een nieuwe rok te kopen. Ik had deze voor de etalage gezien en was meteen verliefd. Hij gaat niet helemaal tot op de grond maar tot halverwege de kuit. Even niet letten op mijn zogenaamd t-shirt. Dit is namelijk mijn kleedje dat ik tot boven heb omgekruld.

GMma310

Zaterdagavond gaan wij met vrienden eten en achteraf is er een soort van I love the 90’s feestje. Ik wou graag een ninetees-element dragen zoals neonoorbellen. Helaas geen succes. Na drie winkels gaf ik het op en kocht in de plaats maar deze drie paar oorbellen.

GMma311

Jongens, kijk nu… Hier kan ik toch van smelten he. Zit hij hier als een grote jongen zijn melk te drinken. Het liefst wil ik hem dan terug op mijn schoot nemen en hem de papfles geven. Terwijl ik dit nu schrijf, moet ik mij echt bedwingen om niet naar boven te rennen en naar hem te gaan kijken terwijl hij slaapt. Maar elke moeder weet: do not wake a sleeping baby. Dus blijf ik nog maar naar deze foto staren.

GMma312

Bij de Plus hebben ze in maart en april een spaaractie waar je handpoppen van de Fabeltjeskrant kan sparen. We hadden één kaart vol en Lore wou graag meneer de Uil. Ikzelf heb er vroeger niet naar gekeken, maar voor Tim is het pure nostalgie. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe film.

GMma313

Tim en ik waren op zoek naar een nieuwe serie. We hadden vorige weken The Umbrella Academy gekeken (waar ik nog steeds niet zeker van ben wat ik er van vond). Ik vind het niet gemakkelijk om iets te vinden voor zowel Tim als mezelf. Ik kan moeilijk van hem vragen om mee te kijken naar Gilmore Girls. Aangezien wij beide fan zijn van superhelden (voornamelijk alles van Marvel) zijn we begonnen aan Arrow. Een beetje hetzelfde als de vorige serie, we weten niet goed wat er van te vinden, maar we zetten nog even door.

GMma314

Vrijdag was weer een lange dag op het werk en ik was zo blij toen ik eindelijk op de zetel lag met een glas cava, Becoming van Michelle Obama en een fleecedeken. My kind of friday night.

GMma315

Zaterdagochtenden. Meestal zoals dit. Ik neem ’s morgens een uitgebreide douche terwijl de rest van het gezin in pyjama naar beneden gaat. We eten en vervolgens gaan de kindjes spelen terwijl ik nog een kop thee drink vooraleer naar het werk te vertrekken.

GMma316

Zaterdagavond gingen Tim en ik nog eens opstap. We gingn eten en vervolgens onze beentjes losschudden. Wout ging bij mijn ouders logeren en Lore bij mijn schoonouders. Lore was al een week aan het aftellen. Zo enthousiast was ze. Alleen sloeg dat enthousiasme wat door met deze koffer. Arme oma 😀

GMma317

Maar ze mocht niet vertrekken totdat we samen hadden gegeten en er nog een half uurtje werd geknuffeld met mama. Omdat ik op donderdag, vrijdag en zaterdagochtend werk, heb ik het gevoel dat ik op zaterdagen extra veel moet knuffelen. En wanneer ze dan ergens anders gaan slapen, mis ik ze zo hard. Maar het is nodig. Mama en papa mogen er ook nog eens uit.

GMma318

Terwijl Lore met oma meeging, moesten wij nog wat boodschappen doen. Onderweg nam ik deze foto. Kijk die hanenkam. You can thank dad for that, vriendje.

GMma319

Normaal gezien zijn wij het koppel dat veel te laat op jacht gaat naar lente-/zomerkleren. Dit jaar niet. Tim kocht al wat korte broeken en t-shirten, maar zo te zien vond Wout het wat lang duren. Opschieten papa! 😀

GMma320

Sofie Senden gaat haar webshop Zaralima sluiten aangezien ze het veel te druk heeft met haar dierenasiel, haar e-book schrijven en fotografie. Om het laatste van haar stock weg te krijgen, geeft ze nu grote kortingen en organiseert ze zelfs een winactie (zie Instagram).

GMma321

Zaterdagnamiddag om 18u kropen Tim en ik op de zetel met niemand anders dan onszelf in huis. We keken een aflevering Arrow en gingen ons vervolgens klaarmaken, voor een dinner & dance: I love the 90’s. De pasta was zalig en bijkletsen met vrienden is altijd fijn.

GMma322

Met stip blijft the 90’s muziek het beste. Elk lied konden we luidkeels meezingen en Tim nog het hardste van al. Later op de avond droeg Tim zelfs een I love the 90’s t-shirt 😀 Needless to say dat hij er hard naar had uitgekeken.
Helaas lag de pasta iets te zwaar op mijn maag en kreeg ik het benauwd van de hitte. Note to self: geen kousenbroek en dik kleedje meer aan doen. Om twaalf uur lag ik al weer in mijn bed, maar Tim heeft voor ons tweeën gedanst.

GMma323

Het enige voordeel aan zo vroeg in bed liggen, is dat ik vandaag fris en fruitig met Lore meekan naar de meezwemles. En in de namiddag hebben we nog familiefeest waar ik naar uitkijk. Wat gaan jullie vandaag doen?

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s