Geluksmomentjes maart #4

Je had het misschien al zien voorbij komen op mijn Instagram, maar eind vorige week kwam deze armband binnen. Op mijn werk mag mijn tatoeage niet getoond worden en samen met mijn horloge bedekt hij hem perfect -behalve natuurlijk op deze foto 😀 –

GMma4

Zondagmiddag hadden we familiefeest. Het was heel gezellig. Ik heb nog eens kunnen bijpraten met neven en nichten die ik helaas weinig zie. Wat ik dan nog het fijnste vind, is dat Lore zo ook haar achterneven en -nichten beter kan leren kennen.

GMma42

En hun band werd natuurlijk versterkt door deze smakelijke taart. Nu moet ik zeggen dat ik hier ook wel wat van heb gesnoept. Het deed mij meteen terug denken aan vroeger. Deze had ik ook vaak op mijn verjaardag.

GMma43

Zondagavond had ik deze bestelling geplaatst. Deze twee dingen stonden hoog op mijn bol.com-verlanglijstje dus ik heb ze toch maar besteld. Helaas moest ik nog wel een tijdje wachten.

GMma44

Maar ik had de bestelling waarschijnlijk niet geplaatst als ik dit van te voren had geweten. Dinsdagavond liet Tim tijdens het sporten zijn telefoon vallen en deze keer te goei. Hij was al wel aan vervanging toe, maar dit was de genadeslag.

GMma45

Het hoogtepunt van deze week was zonder meer het feit dat Lore kan fietsen zonder zijwielen! Een paar weken geleden vreesde ik dat het lang ging duren aangezien Lore angstig van aard is, maar ze is weliswaar vertrokken. Het vertrekken zelf vergt nog wat oefening, maar we zijn al een heel eind.

GMma46

Ken je dat? Heb je een hele hoek vol speelgoed, spelen die kapoenen enkel graag met jouw spullen. Wout is momenteel heel erg. Alles waar hij zijn handjes aan kan krijgen -wat geen speelgoed is- moet hij vasthouden, erop bijten of tegen de grond gooien. Woensdag kon ik hem de hele dag achterna. Gelukkig kwam grote zus mij helpen en aanschouw… Er werd met speelgoed gespeeld!

GMma47

Donderdag was het grootoudernamiddag op de crèche. Tim zijn mama en mijn mama gingen en volgens mij kon Wout zijn geluk niet op. Ze kregen foto’s te zien, gingen samen wandelen en de grootmoeders mochten zelfs de fruitpap geven.

GMma48

Op het einde kregen de grootouders zelfs een klein cadeautje: een foto met achterop een tekening en een versje. Ik had precies ook wel graag zo’n presentje gehad 😀

GMma49

Donderdag was #werelddownsyndroomdag en op social media zag je de ene foto na de andere van twee verschillende kousen voorbij komen. Helaas bezit ik enkel zwarte kousen en was het mij ook volledig ontglipt. Ik was het zelfs bij Lore vergeten. Gelukkig dacht ik er ’s avonds aan en kon ik toch nog meedoen met mijn ‘pyjamakousen’.

GMma410

Jongens, wat een weer te vrijdag! 18 graden, bloemetjes, fluitende vogeltjes, zon en ik die de hele dag van 9u30 tot 20u00 moest werken… Je kan je wel inbeelden hoe hard ik hierover baalde, dus ik besloot mezelf ’s avonds op te vrolijken met een ijsje. Wel maar een mini’tje, maar alles was beter niets.

GMma411

Deze afbeelding zag ik voorbij komen op de Facebook van Flair. Hoe goed is dit! Ik ben iemand die continu het verkeerde eitje neemt en dan keihard baalt van de verspilde calorieën die ze net heeft opgegeten. Ik heb deze foto meteen opgeslagen en hopelijk neem ik vanaf nu alleen de lekkere paaseitjes.

GMma412

Maar gelukkig heb ik vrijdagmiddag met dat goede weer wel een wandeling kunnen maken. Ik weet dat de lente is begonnen wanneer ik deze bomen zie bloeien. Vooral de achterste boom is één van mijn favorieten. Toen ik de foto nam, hoorde ik van alles zoemen. In eerste instantie wist ik niet goed wat het was tot ik ineens doorhad dat er honderden bijen/wespen in deze boom zaten. Ik ben dan maar snel doorgewandeld he..

GMma413

Deze week ben ik in een nieuw boek begonnen, namelijk Liefde met een parasolletje van Abby Clements. Perfect om de lente mee te beginnen. Vrijdagavond, kaarsje aan, cava erbij.

GMma414

Het is nog wel een maand wachten, maar ik heb al wat paasdecoratie gekocht. Elk jaar zetten we een paastak, maar ik wou nu wat andere dingen in de boom hangen. We hebben normaal gezien alleen fleurige eieren, maar Lore begint nu overal meer van te genieten dus wil ik er wat meer aandacht aan spenderen. Deze heb ik bij HEMA gekocht.

GMma415

Zaterdagnamiddag gingen we weer fietsen en deze keer gingen we de weg op (voorheen oefende we op een parking). We gingen de blok rond, maar toen ze een autotegenligger zag, sloeg ze even in paniek en viel.. Een schaafwonde met wat bloed en een paar tranen, maar gelukkig is ze daarna weer op haar fiets gestapt en is ze verder gereden. Ze heeft wel wat schrik gepakt, maar gelukkig deed een grote pleister van Hello Kitty wonderen.

GMma416

Vrijdagnamiddag kreeg ik een e-mail waarin stond dat mijn pakketjes onderweg waren. Die pakketjes die ik zondag had besteld en die ik pas volgende week zou krijgen. Ik dacht eerst nog dat het een fout was of dat ze pas verzonden zouden worden de dag voor hun leveringsdatum. Ik was voorzichtig met hoop koesteren, maar zaterdagmiddag kwamen ze binnen. Ik kan niet vertellen hoe gelukkig ik was!

GMma417

In de late namiddag ging ik zaterdag ook nog op bezoek bij een vriendin. Ze is vorige week in haar nieuwe huis getrokken en dat mocht niet zomaar voorbij gaan.

GMma418

Nu ik dit afschrijf, is het zondagmorgen. Wout zit te spelen, Lore is met Tim naar de zwemles en ik ga dadelijk wat huishoudelijke klussen doen. En meer staat er vandaag niet op het programma. Als we zin hebben, gaan we wat wandelen. Lore misschien nog wat spelen. Ergens iets drinken. Een ijsje eten. Er staat absoluut niets op de planning en zo heb ik mijn zondagen het liefst. Even bijkomen van de week.

Wat ga jij vandaag doen?

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s