Geluksmomentjes maart #5

Zondag kreeg ik kriebels. Schoonmaakkriebels. Raar maar waar. Wout deed een lange dut, Lore was lief op zichzelf aan het spelen en Tim was in de mood om mij te helpen. We stofzuigde de zetel, de keukenkasten werden uitgemest en onze witte livingstoelen werden onder handen genomen.
Ik hoor je al denken: witte stoelen met twee kinderen? Ja, ik heb betere ideeën gehad. Meestal poets ik ze elke week met een allesreiniger, maar om de zoveel tijd heb ik gewoon grovere middelen nodig. Deze magic eraser (volgens mij hetzelfde als de wonderspons) is echt magisch. Er kwam echt zoveel vuil van af en op het einde waren ze zo goed als nieuw.

GMma5

Zondag was het prachtig weer. Maar wat gingen we met de kids doen? Wout kruipt overal naartoe en staat continu recht, maar dat is buiten nogal onhandig. Daarom besloten we maar naar de binnenspeeltuin te gaan. Helaas geen zon voor ons, maar wel twee gelukkige kindertjes. En er was wijn 😀 Toen we aankwamen was het nog redelijk kalm, maar naarmate het later op de middag werd, kwamen er meer kindjes en zelfs nog een vriendinnetje van haar klas. Die kapoen kregen we dus niet meer mee naar huis.

GMma52

Wout groeit zooo snel. We zitten nu tussen maat 86 en 92 in (afhankelijk van het merk). Ik koop kleren en meneer besluit dan ineens weer een paar centimeter te gaan groeien. Gelukkig heb ik een vriendin die een zoontje heeft dat ongeveer een halfjaar jonger is dan Wout. Wat hem niet past, gaat meteen naar hun en ik vind het echt leuk als ik hun Wout zijn kleertjes kan geven. Ze zijn nog zo goed als nieuw, ik heb ze met liefde gekocht en geef ze ook met liefde én ze krijgen een tweede leven. Win-win-win.

GMma53

Weten jullie nog de rok die ik kocht in Geluksmomentjes maart #3? Awel, blijkt nu toch dat ik daar geen schoenen voor onder heb. Ballerina’s leek mij niet ideaal en open schoenen is niet echt gepast op mijn werk. Daarom zat er niets anders op dan deze te kopen. Ik heb ze gekocht bij Zalanda en ze waren er in maat 44! Hoera voor webshops zoals Zalando, Wehkamp en Torfs die leuke schoenen in grote maten hebben 🙂 Ik herinner mij nog de tijd dat we alle winkels afschuimden en ik in tranen terug naar huis ging. Nu kan ik ook eens iets dragen wat niet lijkt op een orthopedische schoen.

GMma54

Woensdag kreeg ik bericht dat deze beauty op mij lag te wachten in de bib. Officieel is het een kinder-/jeugdboek, maar ik wou hem toch lezen. Ik herinner mij de film nog wel, maar wat er nu weer juist allemaal gebeurde…

GMma55

We gingen het boek in de vroege avond snel ophalen vooraleer we op babybezoek gingen. Er is namelijk een nieuw meisje op de wereld gekomen en het is een dotje! Ik vind het altijd zo mooi om te zien wanneer vrienden een kindje krijgen. Weer iemand meer om te knuffelen.

GMma56

Ik sloot deze week de avonden af met het nieuwste boek van Rachel Hollis. Het doet mij nadenken. Over mijn leven. Over mijn dromen. Over mijn doelen. Over wie ik ben. Het doet mij stilstaan. En het is in het Engels. Alles klinkt dan toch net iets mooier vind ik 😉

GMma57

Vrijdag was het PRACHTIG weer. En natuurlijk moest ik weer werken van 9u30 tot 20. Kan iemand met de weergoden afspreken dat ze die zonnige dagen ook een keer laten komen wanneer ik NIET de hele dag moet werken? Maar ik gunde het iedereen die ervan kon genieten. Ik ging die middag ook niet wandelen, maar placeerde mij op een bankje in de winkelstraat en genoot van elke zonnestraal.

GMma58

En nu blijkt maar weer eens dat geluk in een klein hoekje schuilt. We zouden die avond chinees eten tijdens de koopavond, maar deze was gesloten (volgens mij voor het eerst in 3 jaren), dus moest ik bij de frituur bestellen. Ik moest hier natuurlijk wachten op onze bestelling en gelukkig hadden zij een terras waar ik heerlijk van de avondzon en Mary Poppins kon genieten.

GMma59

En toen stuurde Tim deze foto… Ik weet niet waarom. Echt niet, maar elke keer als ik hem zelfstandig zijn papfles zie drinken met die grote, lieve ogen kan ik wel smelten. Deze kadet gaat het mij zoo moeilijk maken om hem niet telkens zijn zin te geven.

GMma510

Dit kwam ik deze week tegen en ik denk dat de afbeelding genoeg zegt..

GMma511

Deze week kreeg ik de catalogus binnen van de komende maanden van Boekerij/Meulenhof. Ik word hier zo gelukkig van. Ik krijg gewoon al een kleine sneak peak welke boeken gaan uitkomen! Wout ziet het ook al helemaal zitten. Hij is zijn wishlist al aan het maken.

GMma512

Zondagen waar je man naar de zwemles gaat en jij rustig kan wakker worden zijn THE BEST. En zeker wanneer de lakens ook nog eens net zijn gewassen. Excuse me while I love Sundays.

GMma513

Zomertijd. Ja, wat kan ik ervan zeggen. Dat extra lang blijven liggen werd natuurlijk een beetje verstoord. Zeker als het de avond daarvoor iets later is geworden dan normaal. Wanneer gingen ze die onzin afschaffen?

GMma514

Ken je Funko poppen? Ja, ik zei poppen. Online -en zeker bij bookstagrammers- zie je ze overal verschijnen. Ikzelf heb er vier (Harry, Hermione, Ron en Dumbledore) en ze staan zooo leuk in mijn boekenkast.
Had ik al verteld dat Tim en ik van superhelden houden? Groooote fans van Marvel en tegenwoordig een beetje DC, want halloo.. Iemand The Arrow aka Oliver Queen al gezien? Dus zaterdag hebben wij drie nieuwe toevoegingen besteld. Het is alleen nog even wachten voor ik zeg welke 😀

55759791_1178416182340314_9171466386420006912_n-1

Deze week heb ik meer gewerkt dan anders en dan mis ik Lore en Wout hard. Vandaag besteed ik dan ook geheel aan hun. Tim gaat naar een rugbywedstrijd en wij gaan van de zondag genieten: wandelen, spelletjes spelen, pizza eten, vriendenbezoek,… Ik moet mij nu alleen nog uit de zetel heisen en mij omkleden. Zucht.

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s