Geluksmomentjes april #4

Na het traditionele rapen van de paaseieren gingen we naar familie. De zon scheen warm, de mensen waren boeiend, mijn felgekleurde rok bracht mij blijheid en dat werd nog iets meer versterkt door het glas cava met aardbei dat ik ervoor hou. Hoera voor de herrijzenis van Jezus.

GMapril4

Ik denk dat we allemaal kunnen beamen dat we een zonovergoten paasweekend hadden. Op maandag hebben Lore en Wout zelfs met water gespeeld. Ik heb er van genoten om hen zo te zien spelen. Ik zei het vorige week al, maar ze kunnen elkaar steeds beter entertainen.

GMapril42

En daar word ik alleen maar blij van, want dan kan mama lezen in haar laatste nieuwe (geleende) boek. Ik heb weliswaar op het ligbed kunnen liggen. Welgeteld maar voor tien minuten want dan moet ik mij weer verkassen naar de schaduw. Maar aangezien ik dit jaar niet wil verschijnen in een Dash-reclame, heb ik wat afgewisseld: tien minuten zon, tien minuten schaduw. Volgens mij was er op het einde van de dag een gezond tintje te zien.

GMapril43

Je kent het wel. Jij gaat naar beneden om je kind op te rapen en je kind komt naar boven om zich aan je op te trekken. Tientallen keren meegemaakt alleen eindigde het dinsdagmorgen met een opgezwollen en pijnlijke lip.
Ik heb nog getwijfeld om deze foto te delen. Ik heb hem zelfs proberen bij te snijden, maar ik wou jullie dit beeld toch niet ontnemen #ugliestduckfaceever

GMapril44

Wij hebben een redelijk klein letterbord, maar ik probeer er zo origineel mee te zijn. En met origineel bedoel ik: zo goed mogelijk Pinterest afschuimen om een quote te vinden die ik leuk vind en die niet iedereen heeft hangen. Deze behoort tot één van mijn favorieten. Momenteel hangt er al wel een andere op, maar ik moet nog wachten op een speciale Funko pop voor ik hem kan fotograferen.

GMapril45

Woensdag was het buitenspeeldag en zoals elk jaar worden er bij ons allerlei buitenactiviteiten georganiseerd. Heel het Burgemeesterpark wordt overspoelt met kinderen en hun metgezellen. Het weer was zoals eerder die week helemaal top. Kleedje aan, zonnebril op, niesen tegen de sterren omhoog en gaan.

GMapril46

Het werd zelfs de dag dat ik mijn eerste hoornijsje van het jaar at. Gelukkig had ik mijn moeder bij om te delen, want ik was wat overenthousiast geweest. Maar het smaakte wel.

GMapril47

Wout is nog niet zo’n fan van het gras dus hij kon niet veel doen. Gelukkig was hij meer dan tevreden om te kijken naar zijn zus die allerlei circusattracties uitvoerde. Hij had die dag een super schattig nijlpaardhoedje op. Op de rand zitten twee grote tanden die perfect overeenkomen met zijn bovenste tandjes. Af en toe vergelijk ik Wout wel eens met Babbel van Knabbel & Babbel. Maar anyway.. het stond hem dus enorm schattig. Helaas zie je er nu weinig van, want moeke dacht dat het zijn zicht blokkeerde 😀 Arm kind.

GMapril48

Tijdens mijn vele zoektochten op Pinterest kwam ik dit tegen.
Ik schoot spontaan in de lach.
En sloeg de foto vervolgens op.

GMapril49

Donderdag kwam, na twee weken, het boek The Flat Share van Beth O’ Leary binnen. Ik lees de Engelstalige versie nu, maar de Nederlandstalige versie Veel liefs wordt verwacht eind augustus. Het gaat over Tiffy en Leon. Ze kennen elkaar niet, maar delen een flat. Hij werkt nachten en zij werkt overdag. Ze zien elkaar nooit, maar delen wel één bed. Dit kan niet anders dan goed zijn. Het is zo’n boek geworden vanwaar ik elke keer denk: nog één hoofdstuk..

GMapril410

Dit weekend kreeg ik een e-mail van Lore haar juffrouw. Omdat moederdag nadert, moeten ze een foto meenemen van iets wat mama graag doet, wat mama haar hobby is. Ik kan geen betere foto bedenken dan dit, toch?

GMapril411

Weet je nog die kratten die wij gebruikte voor Onze kerstversiering van 2018? Ik had besloten om ze te gebruiken als permanente decoratie, maar ze stonden nog steeds los op elkaar. Zeer gevaarlijk met een kleine rondlopende en nieuwsgierige bengel.
(Had ik trouwens al verteld dat Wout loopt??)
Hij had dit weekend wat tijd om deze aan elkaar te schroeven en zo kon ik alles weer inrichten. Ik gebruik het voornamelijk om de boeken te etaleren die ik nog moet lezen.

GMapril412

Zoals ik net zei, kan Wout dus lopen. De ene dag waren het een drietal stappen en nu kan hij al een kleine afstand doen. Ik vind het zo knap om te zien hoe snel kinderen iets nieuws leren. Hij is zo gelukkig dat hij zich nu op een andere manier kan bewegen. Tot nu toe haalt hij minder kattenkwaad uit, maar ik heb geleerd om niet te vroeg te juichen 😀

Geluksmomentjes april 4 Steph to Read

Wij staan nu op het punt te vertrekken naar de zwemles van Lore. Terwijl Lore haar zwemkunsten toont, gaan wij wat wandelen en koffie/thee drinken. Deze namiddag gaan we de kindjes nog wat laten uitkuren in de binnenspeeltuin om vervolgens weer de zetel op te ploffen en het weekend te eindigen in The Flat Share.

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s