Geluksmomentjes mei #1

Lore houdt van My Little Pony. Dit kan geen verrassing zijn voor degenen die mijn blog lezen. Ze heeft er door de jaren heen al heel veel speelgoed van verzameld. Veel dingen daarvan zijn kleine prulletjes, dus gevaarlijk voor Wout. Onze livingtafel werd steeds door speelgoed ingenomen dus besloten we een ‘speeltafel’ te installeren. Ik had mijn schrijftafel opgeborgen toen Wout geboren werd (geen extra kamers meer) en laat deze hier nu perfect voor zijn.
Ik moet wel toegeven dat ik soms geneigd ben om alle speelgoed eraf te halen en er zelf aan te gaan zitten met pen en papier #guilty

GMmei1

Dit huis wordt zoals je zag gedomineerd door speelgoed en dat heeft tot op heden voornamelijk rozige tinten. Tim deed zijn beklag dat er geen echt ‘mannenspeelgoed’ was voor Wout. Jaja.. voor Wout. Dus maakte ik maar een trip naar Action. Drie keren raden wie deze Hulk al vaker in zijn handen heeft gehad.

GMmei12

Ik kreeg deze foto van een vriendin en hij is on point. Iedereen weet dat kleine kinderen je soms tot het uiterste kunnen drijven en mijn kinderen zijn hier geen uitzondering op. Het t-shirt werd dan ook meteen besteld samen met andere mama-vriendinnen. Ik denk dat ik een groepsfoto in de nabije toekomst zie.

GMmei13

Peuters en zonnebrillen. Het gaat niet altijd goed. Lore droeg hem over het algemeen wel, maar zij had ook echt last van het zonlicht. Wout heeft hem al meerdere malen overboord gegooid bij het fietsen, maar deze week liet hij het weliswaar toe. Zou hij het nut ervan ondervonden hebben? Nu moet ik alleen een grotere maat bestellen 😀

GMmei14

Heb jij een strak ochtendroutine? Na bijna 1,5 jaar gaat het bij mij vlot(ter). Het heeft de nodige moeite gekost, maar uiteindelijk heb ik toch maar besloten om op te staan rond 6u15. Tijd zat om iedereen aan te kleden, te verzorgen, eten te geven en alles in orde te brengen voor de werk-/school-/crèchedag. Maar dan sta je op het punt de deur uit te gaan en zie je dit… Bye bye vlot lopende ochtendroutine.

GMmei15

Vrijdag heb ik nieuwe nagellak gekocht. Ik zou het eigenlijk niet moeten doen, want ik heb nog 15 potjes in mijn koelkast staan, maar ik kon mezelf niet tegenhouden. Ik heb een donkerpaarse/bordeaux kleur gekocht en deze gouden kleur. De collectie heet Insta-dri van van Sally Hansen en ik kocht hem bij Etos.

GMmei17

Op het einde van elke maand laat ik zien welke boeken ik heb gelezen. Ik heb zelfs een onderverdeling gemaakt bij het hoofdmenu (jaja, ik heb er werk van gemaakt) zodat je gemakkelijk kunt kijken welke boeken onder welk genre vallen. Als je wil lezen wat ik van deze boeken vond -> De boeken die ik las in april

De boeken die ik las in april Steph to Read

Weet je nog die bestelling van een maand geleden die fout liep en waar ik serieus van baalde? Hij is eindelijk gearriveerd! De Hulk van Ragnarok, (tiener) Groot en Green Arrow.
Heb je al eens rondgesnuffeld op Instagram naar de tag #bookshelf zie je de prachtigste boekenkasten met allerlei van deze Funko-poppen. Prachtig zijn die!

GMmei19

Het is weer babyboom onder onze vrienden. Een klein lief meisje is deze week geboren en hopelijk wordt volgende week een kleine lieve jongen geboren. Hij mag van mij in ieder geval komen. Zijn cadeautje ligt klaar.

GMmei18 (1)

Deze week begon ik in Voor wat, hoort wat van Sophie Kinsella. Je kent ze wel, van Shopahollic? Benieuwd om te zien wat er in dit boek gebeurd.
O en die bloemetjes? Die hebben we een paar weken geleden gekregen bij Torfs toen we schoenen gingen kopen en ze leven nog steeds. Schouderklopje voor mezelf.

GMmei110

Dit weekend ging ik op zoek naar een nieuwe zwarte broek. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Voor mij is broekshoppen verschrikkelijk, maar ik ben geslaagd. En ik heb zelfs nog iets meer gevonden, namelijk dit prachtige kleedje. Voor Lore had ik bij Zara ook wat nieuwe kleedjes gekocht en deze kwam vrijdag binnen. Nu moet de zon alleen terug schijnen en dan kunnen we ze dragen.

GMmei112

Zoals je merkt, is het deze week wat korter dan anders. De week is omgevlogen en ik heb geen idee met wat 😀 Het dagelijkse leven, denk ik.
Vandaag gaan we langs het SMA(A)K-foodtruckfestival en daarna pizza eten. Morgen begint de grote lenteschoonmaak en eigenlijk kijk ik hier wel naar uit. Alles goed onder handen nemen en misschien wat her-organiseren. Het is in ieder geval hard nodig.

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s