Geluksmomentjes mei #3

Sunday funday. Dat nemen we hier vrij serieus. Ook al was het vorige week geen optimaal weer, toch werd de barbecue aangestoken en werd er buiten geleefd. Vorige week zag je dat ik wat spelletjes voor buiten had gekocht en jeu de boules was meteen een succes.

GMmei3

Tim is duidelijk van plan om zijn zin voor barbecuen door te geven aan zijn kinderen. Lore kon aan de slag en ik moet zeggen dat ze het goed heeft gedaan. De kippenspiesen waren heerlijk.

GMmei32

Deze week ben ik aan twee boeken begonnen en het eerste was De magische apotheek van Anna Ruhe. Ik had zin in een verhaal dat gemakkelijk las en dan is niets beter dan een kinder-/jeugdboek. Hij is in ieder geval goedgekeurd voor Lore en Wout dus hij kan hun boekenkast in. Nu alleen maar hopen dat ze later graag gaan lezen 😀

GMmei33

Deze week mochten we weer een nieuwe knapperd verwelkomen. Lieve kleine Vic is geboren. Maandag zijn we op bezoek geweest en hij was om op te vreten. Het is weer een ware babyboom rondom ons en dat betekent dat we weer veel kleintjes mogen knuffelen!

GMmei34

Ik hou niet van lopen. Volgens iedereen geeft het een geweldige high en ben je er binnen de kortste keren aan verslaafd, maar ik zie de appeal niet. Daarom heb ik besloten om wat meer te gaan doen met gewichten. Deze week ging ik onder het toeziend oog van Tim de Decatlon leegkopen.

GMmei35

Een paar weken geleden hadden mijn vriendinnen en ik deze t-shirts besteld voor onze kapoentjes. Ze kwamen deze week binnen en ik kan niet wachten om Wout het zijne te laten dragen. Het spreekt voor zich dat daar voldoende foto’s van worden genomen.

GMmei36

Woensdag ging ik aan de slag met mijn gewichten. Roze matje op de grond (goedgekeurd door Lore), gewichten in de hand en gaan. Ik had welgeteld 3 minuten nodig om te ontdekken dat mijn spieren er geen zin in hadden. Die waren tevreden met hun eeuwige winterslaap.
Potverdikke wat heb ik de dagen daarop spierpijn. Buikspieren op dinsdag, armen op woensdag en benen op donderdag. Ik heb pijn gehad op plaatsen waarvan ik niet wist dat er spieren zaten. Dit weekend wordt het de crosstrainer en wat wandelen denk ik…

GMmei37

Na het uitlezen van De magische apotheek begon ik aan Ik wist het al van Kristin Harmel. Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Volgens mij gaat het gepaard met heftige emoties en wordt het zeer aangrijpend. Begin juni lees je in De boeken die ik las in… wat ik ervan vond.

GMmei38

Jarig zijn betekent trakteren. Of toch alleszins op mijn werk. Ik was zaterdag jarig maar omdat ik dan vrij had, trakteerde ik vrijdagochtend met deze heerlijke smurfentaart.

GMmei39

Zaterdagmiddag moest ik anderhalf uur het huis uit. Perfecte tijd om samen met mijn mama wat te gaan shoppen en een kop koffie te gaan drinken. Het was zeker al geleden van toen ik voor het laatst zwanger was dat wij dit nog hadden gedaan. Heel gezellig.
En toen ik thuiskwam, werd ik toch verrast. De hele woonkamer was versierd.

GMmei310

De Avengers– en Harry Potter-slingers hingen aan het plafond en op de ballonnen stond ‘Liefste mama’. Ik werd blindelings de woonkamer binnen geleid en Lore was zo trots dat ze mij had kunnen verrassen. Heel lief om te zien hoe blij zij wordt om zoiets mee te mogen regelen.

GMmei311

Het hoogtepunt was overduidelijk de taart die ik kreeg. PRACHTIG! Hij was zo mooi gemaakt en lekker. Hier was ik echt door verrast en ik vond het echt zonde dat we hem aansneden. Hij was gemaakt door Kersvers.

GMmei312

Bovenop dit alles kreeg ik nog drie cadeau’s, namelijk een boekenbon, een grote zak snoep (van de kids) en dit prachtige notitieboekje. Ik vind het gewoon te mooi om in te beginnen. Niets fijner dan een ‘vers’ notitieboek.

GMmei313

Daarna was het tijd voor een feestmuts, taart en genieten van mijn kleine spruitjes. Wout maakte de speelhoek onveilig terwijl Lore lekker lag te smikkelen langs mij. By far het hoogtepunt van mijn verjaardag.

GMmei314

Wout vond met de ballonen spelen het toppunt. Niets leukers dan aan het touw trekken en daarna de ballon weer omhoog te zien gaan. Honderd keren achter elkaar..

GMmei315

Daarna gingen de kindjes logeren bij oma en opa. Wout was de nacht van vrijdag op zaterdag ziek geworden dus ik was een beetje ongerust, maar dat was nergens voor nodig. Deze foto kreeg ik een uur nadat we waren vertrokken.

GMmei316

En onze andere kapoen had het ook goed naar haar zin. Oma en opa hadden lekkere hapjes op tafel gezet en volgens mij was er ook wat tablet-tijd. Een perfecte zaterdagavond voor Lore dus 😀

GMmei317

Voor mij was het vieren nog niet voorbij. Ik had van Tim te horen gekregen dat ik om half zeven klaar moest staan. We gingen uit. Het had allemaal een verrassing moeten zijn, maar helaas had Lore hier en daar al wat hinten laten vallen 😀 do not tell a 4 year old a secret. We gingen die avond sushi eten met vrienden en terwijl we ons klaarmaakten, kon een selfie niet ontbreken.

GMmei318

Van onze vrienden kreeg ik dit mooie handgemaakte cadeau. In mijn favoriete kleur! De mand was gevuld met allerlei lekkers, schoonheidsproducten en kaarsen. We hebben een hele fijne avond gehad. We lagen op tijd in bed en ik heb gewoon 8,5u kunnen slapen. Zalig!

GMmei319

We zijn erover aan het nadenken om een buitenspeeltuig voor de kinderen te kopen. Nu zou ik graag willen weten waar jullie de jouwe hebben gehaald 😀 We zien soms het gras niet meer door de bomen en we willen toch wel één van goede kwaliteit. Let me know!

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s