Geluksmomentjes mei #4

Eerst wat uitleg bij deze Geluksmomentjes: er staan zeer weinig foto’s in deze week en dat heeft een reden. Het eerste gedeelte van de week heb ik ziek op de zetel gezeten. Er was geen enkele foto die ook maar enigszins interessant was in die vier dagen. Van vrijdag op zaterdag werd Wout ziek. Vier keren moest hij overgeven en had last van zijn buik. Van zaterdag op zondag werd ook Tim ziek. Van zondag op maandag waren mijn moeder, schoonmoeder en ik de pineut. Lore kreeg het, gelukkig in mindere mate, tussendoor en uiteindelijk moest mijn schoonvader ook bezwijken.
Laatste keer dat ik het die mensen aandoe om te babysitten wanneer één van mijn kindjes ziek is #armeschoonouders.

Maar goed, dat gezegd hebbende. Natuurlijk was de hele week niet slecht en van de hoogtepunten heb ik toch wat foto’s genomen. Op zondagmorgen voelde ik mij al niet zo denderend, maar we hadden met vrienden afgesproken en Lore keek er zo naar uit dat we toch besloten te gaan. Het weer was het grootste deel nog super goed en de kindjes hebben fijn buiten kunnen spelen.

GMmei4

Helaas voelde ik mij toch te slecht en zijn we vrij snel naar huis gegaan. Lore mocht nog even blijven spelen en terwijl het onweer raasde, hadden ze het volgens mij prima naar hun zin.
Ik kreeg deze foto terwijl ik thuis lag te bibberen onder een fleecedeken in een dikke peignoir.

GMmei42

Wout was als eerste terug bekomen en als je op deze foto van de crèche kijkt, zou je niet denken dat hij zo’n ‘ellende’ heeft teweeggebracht.
Hihi, zie hem daar nu zitten. Ik kan wel begrijpen dat hij graag naar de crèche gaat. Hij is de koning te rijk. Hij gaat ook zooo graag naar de crèche, waar ik alleen maar heel blij om kan zijn.

GMmei43

Maandag had Lore vrij van school. Ik had een gezellige dag met ons twee gepland, maar ik was te ziek om ook maar iets te doen. De dag werd dus gespendeerd in pyjama, met kleuren, af en toe een spelletje spelen, maar voornamelijk dit. Ik weet het… bad parenting, maar ik kon echt niet meer.

GMmei44

Laatst keek ik uit ons keukenraam en zag ik ineens twee enorme planten staan. Ik kon mij niet herinneren deze te hebben geplant dus ik ging er vanuit dat het onkruid was (wat overnacht meer dan een meter hoog was geworden). Ik vind het persoonlijk wel raar en gigantisch onkruid, maar aangezien ik al ons overgebleven water op die plaats uit het raam giet, denk ik maar dat hij gewoon teveel water heeft gehad 😀 soit, deze week was het tijd om deze bengels te verwijderen. Zoals je ziet had Tim er echt zin in. Op zo’n momenten ben ik blij met mijn onkruidallergie 😀

GMmei45

Het weer werd met de dag beter en ik gelukkig ook. Wout is een echt buitenkind. Hij staat continu aan de deurklink te trekken om buiten te spelen en wanneer we dit doen gaat hij helemaal los. Alleen vindt hij het jammer genoeg plezant om met krijt op de auto’s te tekenen… Op een tuinstoel relaxen, zit er voor mij voorlopig niet in.

GMmei46

Vorige week zaterdag werd de Tutterweg geopend en daar werd het boekje Tuur en de Tutterweg voorgesteld. Helaas kon ik niet gaan, maar deze week heb ik hem wel kunnen kopen bij de bib. Ik heb het nog niet kunnen (voor)lezen, maar ik ben benieuwd.

GMmei47

Vrijdag was ik eindelijk voldoende opgeknapt en de zon ging ermee akkoord. Een fleurige rok aan en op naar het werk. Het was een fijne werkdag en hij vloog echt om.

GMmei48

Zaterdagmiddag gingen we nog eens een rugbymatch kijken. Eén keer per jaar speelt Tim mee met de old vs new match. Spijtig genoeg kan hij niet meer fulltime meedoen wegens een blessure, maar hier kijkt hij elke keer weer zo naar uit. Lore had wel even wat uitleg nodig toen ze haar vader onder een hoop mannen zag liggen, maar gelukkig was de schrik snel voorbij.

GMmei49

Op zaterdagavond ging ik naar een vriendin. Iets lekkers drinken, hapjes erbij en bijbabbelen. Ik proefde toen voor het eerst La Chouffe Cherry en mannekes wat is dat lekker. Dat wordt mijn nieuw terrasbier.

GMmei410

Zondagochtend alweer vroeg uit de veren, want ik ging stemmen. Ik prefereer zo vroeg mogelijk te gaan om lange wachtrijen te vermijden, maar het was om 8u al druk. Tim bleef bij Wout aangezien hij niet verplicht was om te stemmen (Nederlander), maar ik had een andere compagnon..

GMmei411

…namelijk deze lieve meid. We maakten er een wandeling van en om ervoor te zorgen dat ze er goed uitzag ‘om te gaan stemmen’, werd de lipstick meegenomen. Make-up en nagellak is tegenwoordig het van het. Ze vindt het heerlijk om te tutten. Wat helaas ook wil zeggen dat mijn nagellakvoorraad snel slinkt.

GMmei412

En één van mijn hoogtepunten deze week was dat ik eindelijk terug de tijd heb gehad om wat te schrijven. Ik heb niet verder gewerkt aan een al-reeds-begonnen-verhaal (ik heb echt twee onvolledige romanmanuscripten en een onuitgewerkt kinderverhaal liggen), maar gewoon beginnen schrijven. Ik zat echt niet te wachten om te beginnen aan nog een nieuw verhaal, maar het is toch gebeurd.

GMmei413

Alle ziektekiemen hebben gelukkig ons huis verlaten en we gaan er een gezellige zondag van maken. Tim is nog wat aan het bekomen van de rugbymatch (een 90-jarige is vandaag nog mobieler) en ik denk dat het een dag gaat worden met buiten vertoeven, spelen met de kinderen en gezelligheid.

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s