Geluksmomentjes juni #1

Zondag is rustdag. Aldus de Bijbel. Vorige zondag namen wij dit heel serieus. Wout deed een dut, Lore was bij moeke op bezoek, ik lag met een boek buiten te chillen met uitzicht op deze kanjer. En plots zat ik de hele dag met het lied ‘Y-M-C-A’ in mijn hoofd. Gek.

GMjun1

Helaas kan er niet alleen maar gerust worden. Sommige dingen kunnen niet wachten. Vooral niet als je kinderen geen gestreken kleren meer hebben voor school. Ik had geen zin om een uur alleen binnen te spenderen, dus bracht ik de strijkattributen maar naar buiten. Het is weer eens wat anders.

GMjun12

Lore wordt binnen een week 5 jaar. Dit is het eerste jaar dat ze een kinderfeest geeft. Ze mocht van mij haar beste vriendinnen uitnodigingen dus ze zijn uiteindelijk met vier.
Ik vind het altijd cru wanneer uitnodigingen op school worden uitgedeeld waar niet iedereen wordt uitgenodigd, dus besloten we ze met de post op te sturen.
Uitnodigingen in de fietsmand, fietsen naar de brievenbus en hopsakee!

GMjun13

Bij sunday hoort ook funday. Na het uitrusten, het verplichte strijkwerk en het super spannende verzenden van de brieven, was het tijd voor een spel. Banana Joe is hier nog altijd een favoriet.
Let alstublieft niet op de sportspullen achter Lore. Ik ben een plaats aan het zoeken waar ik deze binnen handbereik kan opbergen, maar er is mij nog geen idee ontsprongen.

GMjun14

Hoe gaat bij jullie het tandenpoetsen? Lore wil heel graag zelf haar tanden poetsen, maar de tandarts raadt aan om toch zeker voor het slapen gaan de tanden door mij te laten poetsen. Dus ’s morgens mag ze het zelf doen, terwijl ik erop toekijk dat ze elk tandje heeft gehad.

GMjun15

Ik zag deze creative type test van Adobe voorbij komen op Instagram en kon het niet laten om een kijkje te nemen. En ik moet zeggen… het resultaat was ON POINT. Echt een aanrader om te doen. Hier is de link.

GMjun16

Wanneer ik vrij ben en een theepauze neem, heb ik altijd zin in iets lekkers. Tegenwoordig heb ik zin in peperkoek en dan met kandijsuiker. Deze is zooo lekker.
Dit tweede stukjes was trouwens voor Tim hoor 😉

GMjun17

Woensdagmiddag. Twee bengels thuis. Prachtig weer. Dan zit er niets op dan een emmer met water te vullen en hun hun gang te laten gaan.
Drie minuten later: Lore zat op de trampoline en Wout was zeiknat. Moet kunnen.

GMjun18

Woensdagnamiddag mochten we er nog eens uit en gingen we op babybezoek in Antwerpen. Even een selfie in de avondzon.

GMjun19

En het eerste wat we zagen, was deze ooievaar. Wat een zalig aankondigingsbord is dit! De eerste keer dat ik zoiets zie.

GMjun110

Ik zou dan ook niet verbaasd moeten zijn toen ik hun doopsuiker zag staan, maar WAT?! Zo mooi gedaan! Lore kon er helaas niet bij zijn, maar ze heeft in ieder geval gesmuld van de suikerbonen.

GMjun111

Donderdag was Hemelvaart. Een extra dag vrij. Lore ging met haar peter naar de Olmse zoo en zo te zien heeft ze er van genoten (zie die rode wangen!). Lore is een echte dierenvriend. Ze durft misschien niet altijd te aaien, maar gefascineerd is ze altijd. Nieuwsgierigheid alom. Ik kan mij dan ook inbeelden dat haar peter bestookt is met honderden vragen die namiddag 😀

GMjun112

Met Lore die een dagje weg was, besloten wij om naar het centrum te wandelen met onze kleine bink. Het weer was goed dus besloten we een terrasje te pakken. En aangezien Wout nog wat jong is voor een aperitief, kreeg hij een lekkere boterham met gelei.

GMjun113

Weten jullie nog dat ik Cherry Chouffe vorige week voor het eerst had geproefd? Ik ging er mijn terrasbier van maken en dat heb ik die dag meteen uitgetest.
Hij is zelfs nog lekkerder op een terras met nootjes en het zonnetje! Ik moet alleen zorgen dat ik ervoor een goede bodem heb gelegd want nondepie..

GMjun114

Onze Wout had het zaterdag moeilijk. Zijn twee hoektanden komen door, zijn verstand wil meer dan zijn lichaam aankan en zijn jengel-niveau bereikt af en toe het hoogtepunt. Zaterdagnamiddag was ik dan ook jaloers op deze eend. Nooit gedacht dat ik dit zou zijn toen ik de foto ’s middags nam.

GMjun115

Ooh, ik heb een nieuwe bril (op deze foto zitten duidelijk de goede glazen nog niet). Ik draag niet fulltime een bril, maar wanneer ik op kortere afstanden werk is het wel nodig en zeker wanneer ik moe ben. Dan kan ik de gevraagde inspanning gewoon niet meer leveren. Wat denken jullie?

GMjun116

Terwijl ik zaterdag de hele dag werkte, ging Tim met de kids naar het lentefeest van vrienden. Het weer was prachtig en zoals altijd was het een speelparadijs voor de kinderen. Toen ik deze foto zag was ik opgelucht dat Wout ook plezier had. Helaas kreeg ik een half uur later een nieuw bericht waarin stond dat hij toch een slechte dag had en het spelen van korte duur was. Oh btw… check zijn t-shirt 😀

GMjun117

Gelukkig was hij de enige. Zie je die gele wolk daar? Dat is Lore die na tien minuten op ontdekking ging. Na volgens mij een dik uur zat ze in een badpak, op een trampoline te springen en te gieren met de andere kinderen. Ik heb een heel gelukkig en afgematte dochter in bed gelegd die avond.

GMjun118

Kennen jullie de Jonas Brothers? Momenteel zijn ze bekend met hun liedje Sucker. Ik draai het hier thuis bijna elke dag en de kinderen dansen telkens spontaan mee. Nu ken ik ook nog wat van hun oude liedjes en ben ik benieuwd naar het album dat binnenkort uitkomt. Toen ik zag dat ze in Antwerpen komen optreden wou ik eigenlijk wel gaan, maar wie mee te nemen? Tim zijn liefde heeft dan toch zijn limieten 😀 Gelukkig heb ik toch één iemand gevonden die waarschijnlijk met mij mee wil. Dat wordt dansen tussen honderden gillende tieners.

GMjun119

De temperaturen bereiken vandaag hun hoogtepunt (30°C!). Tim heeft de barbecue al aanstaan vanaf 7u deze morgen (iets met slowcooking) en mijn ouders komen langs. Ponsbadjes worden opgezet, parasols geïnstalleerd en aperitiefjes gedronken. Ik ben mentaal helemaal voorbereid op een luie zondag. Gaan jullie ook van het weer genieten?

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s