Geluksmomentjes juni #2

Zondag was het 30°C. Mijn ouders kwamen langs en Tim stak de barbecue aan. Wout was een grote dut aan het doen, Tim was aan het voorbereiden en Lore was aan het kleuren. Ideaal moment voor mij om even wat te lezen vooraleer de drukte begon. Het voelde als zomervakantie.

GMjun2

Op zo’n warme dagen ben ik toch heel blij dat wij een carport hebben. Het is onmogelijk om dan in de volle zon te gaan zitten. Een klein waterbadje erbij en het plezier kon niet op. Stiekem vind ik dit de fijnste dagen. Niets moet, alles mag. De hele dag op een rustig tempo.

GMjun22

Laatst zag ik deze voorbij komen op Instagram. Het leek mij ideaal voor Tim als we naar een boekhandel of naar een boekenbeurs gaan 😀

GMjun23

Deze week las ik Ik wist het al van Kristin Harmel uit. Wauw, zo mooi! Om meer te weten over dit boek of de rest van de boeken die ik las in mei kan je hier klikken.

GMjun24

Natuurlijk ging ik direct verder naar het volgende boek. Deze keer was het Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers.
Bij ons in de bib leggen ze alle nieuwe boeken op een lange muur. Onmogelijk om voorbij te lopen en niets mee naar huis te nemen (ongeacht het aantal ongelezen boeken die ik nog heb liggen). Deze was er eentje van.

GMjun25

Woensdag was het feest. Eentje waar al weken werd naar afgeteld. Het was namelijk Lore haar verjaardagsfeest! Ze had drie vriendinnen uitgenodigd. Terwijl zij ’s morgens naar school was, decoreerde Tim en ik de veranda en maakten alles klaar.

GMjun26

Ik had geen idee wat het weer ging zijn. Het kon met bakken uit de lucht komen, het kon benauwd zijn of de zon ging schijnen. Daarom had ik een springkasteel gehuurd en voor het geval het ging regenen, hadden we het onder de carport gezet.
Had ik al verteld dat die carport een godsgeschenk is?
En zie die bengels eens shinen. Drie K3’tjes en een Prinsessia’tje.

GMjun27

En natuurlijk is het geen verjaardagsfeest zonder verjaardagstaart.
Vanzelfsprekend blijven we in thema #mylittlepony

GMjun28

Niet alleen thuis werd er cake getrakteerd, ook op school. Donderdag bakte Tim deze heerlijke cake voor de klas. Hij ziet er echt uit om je vingers van af te likken. Het water liep mij in de mond en zo te horen vond iedereen hem lekker.

GMjun29

Iedereen weet dat ik van boeken houd. Dat is duidelijk. En wanneer ik dan zo’n berichten als deze krijg, ben ik heel blij. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een post aan het schrijven ben met romans om mee te nemen op vakantie. Als je nog tips wil, kan je altijd even hier klikken. Daar
zie je alle boeken die ik heb gelezen en wat ik ervan vond.

GMjun210

Nog spannende dingen deze week. We hebben de knoop doorgehakt en hebben een speeltoestel voor de kinderen besteld. Binnen een dikke week wordt het geleverd en ik kan niet wachten om te zien wat Lore en Wout ervan vinden. Ze hebben geen idee dat we dit hebben gekocht.

GMjun211

Vrijdagnamiddag mochten alle papa’s naar school komen. Ze gingen naar het park waar ze spelletjes speelden met de kinderen en getrakteerd werden op een lekker drankje. De vaderdagwerkjes werden mee naar huis gebracht, samen met Lore haar verjaardagskroon.

GMjun212

Na Onder de sterren van Montpellier begon ik aan Hotel de laatste kans. Het is niet gelogen als ik zeg dat ik dit boek niet kan neerleggen. En dat wil veel zeggen als je bedenkt dat het een kinderboek is…

GMjun213

Zaterdagmiddag kwam een vriendin van mij langs. Om Lore haar verjaardag te vieren gingen we ‘meisjesdingen’ doen. Daar hoort dus nagellak bij. Vroeger mocht Lore alleen maar kindernagellak van mij dragen, maar die tijd zijn we gepasseerd. Mama’s nagellak kwam naar boven en uitkiezen maar.

GMjun214

Niet alleen onze nagels werden gelakt, onze huid kreeg ook een boost. Bij Etos kwam ik maskers tegen in de vorm van dierengezichten (vossen, tijgers, pinguïns,..). Voor Lore kocht ik een vos en een tijger.
Ijskoude komkommers om het af te werken en chillen maar.

GMjun215

Freja had ook een super leuk, twee-delig cadeau bij. Het eerste was een lekker aardbeiengebakje en iedereen weet dat de weg naar mijn dochter’s hart, via de maag is. Na het te hebben opgesmuld, kreeg ze haar tweede cadeau: een My Litte Pony dekbedovertrek. Daar werd zaterdagavond meteen onder geslapen. Toen ik haar vanmorgen wakker wou maken, wou ze toch nog even blijven snoezelen. De dekens lagen namelijk net iets tè goed 😀

GMjun217

Zondagochtend was het Vaderdag! Normaal gesproken geven Tim en ik geen cadeaus met zo’n dagen, maar dit t-shirt kon ik niet laten liggen. Uiteraard gekocht in de naam van de kinderen.

GMjun218

Maar de echte cadeau’s waren toch de handgemaakte. Een prachtige zelfgemaakte spaarpot, een papa-boekje, een olifantenkroon en een gedicht.

GMjun219

Maar vandaag is het niet alleen Vaderdag, Deze dag is dubbel speciaal want Lore is jarig! Onze kleine meid wordt vandaag 5 jaar. De grootouders komen lekkere vlaai eten en onze kapoen wordt helemaal in de spotlight gezet. De vlaggen hangen klaar, de eerste cadeau’s zijn uitgepakt en het feestkleedje is aangedaan. We zijn er klaar voor!

Liefs,
Stephanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s