Mom things

Sinds juni 2014 ben ik de trotse mama geworden van een dochter, Lore, en vanaf dat moment ben ik niet meer dezelfde. Ik ben veranderd. Ik ben zachter geworden, zie alles in een ander licht en heb andere prioriteiten dan voorheen.

IMG_2866De blogwereld had geen behoefte aan nog een mamablog, maar voor mij was het onmogelijk om dit niet te verwerken in mijn blog. Lore haar mama zijn, is wie ik ben en dat deel van mijn leven wil ik ook met jullie delen. Er is op deze pagina ook maar één subcategorie, namelijk Ins & Outs.

13838122_10153905344674385_755534542_o

Ik laat jullie zien waar wij op vakantie gaan, welke kleding ik voor onze dochter koop, hoe mijn bevalling was geweest, welke kinderboeken ik koop en de twijfels die elke ouder weleens heeft. Ik wil via deze weg voor steun en herkenning zorgen. Ik wil dat je weet, dat je een fantastische mama (of papa) bent voor jullie kleine spruit en dat we een plaats creëren waar onze kinderen veilig kunnen groot worden.

img_4773