Lifestyle

De marketingterm lifestyle is ontleend aan het Engels. In het Engels betekent het simpelweg de kenmerkende manier van leven van een individu, groep of (sub)cultuur. Men vertaalt het woord in Nederland nogal eens met het barbarisme leef- of levensstijl maar de correcte Nederlandse vertaling is levenswijze. – Wikipedia

Zoals jullie hierboven in de vertaling kunnen lezen, draait deze pagina helemaal om mijn manier van leven, mijn levenswijze. Ik ben een vrouw, dochter, vriendin, collega en moeder. Ik ben een rustig persoon, maar tegelijkertijd zeer chaotisch. Ik geloof dat ik de perfecte combinatie ben van 50% logica en 50% creativiteit. En dat kan je zien.

Deze categorie is onderverdeeld in 3 subcategorieën:

In Personal laat ik jullie letterlijk in mijn hart kijken. Elke zondag laat ik de beste momenten uit mijn weer zien. De ene week is het wat minder druk dan de andere, maar ik krijg gemakkelijk twintig momenten gevonden en dat zorgt ervoor dat ik het leven nog meer apprecieer.
Ik laat jullie hier ook wat meer zien over de voorbereidingen van mijn aankomende huwelijk. Ik trouw in december met mijn grote liefde van 9 jaar. Tot nu toe heb ik jullie alle voorbereidingen laten zien en na de trouw volgt nog veel veel meer. Dan kan ik jullie het trouwkleed, de make-up, het kapsel, de trouwauto,… alles wat je maar kan bedenken, laat ik jullie zien. Vervolgens neem ik jullie nog mee in mijn ontwikkeling als schrijfster. Terwijl ik hard werk aan het uitbouwen van mijn blog, werk ik ook aan mijn carrière als freelance schrijver en auteur. Het is een zoekende weg naast het moeder zijn en een andere baan, maar ik blijf vol enthousiasme alles met jullie delen. En daar hoort natuurlijk ook bij alle events die ik bezoek of de vakanties die wij nemen. Elke woensdag houd ik jullie up to date.

12200921_10153339326834385_774261474_n

In DIY laat ik jullie leuke projecten zien om samen te doen met je kinderen, alleen of met je vrienden/partner. Deze variëren van knutselwerkjes tot interieurspullen tot feestdecoratie. Deze artikels worden gepost op zaterdag om de drie à vier weken.

img_5378

En dan volgt mijn favoriete subcategorie, namelijk Books. Ik ben een ongelooflijke boekenfanaat en ik hou zoveel van het geschreven woord, dat het bijna angstaanjagend is. Mijn leven draait rond verhalen en dat vind je hier zeker terug. Ik maak recensies over fictie en non-fictie boeken, tijdschriften, blogs en kinderboeken. Als ik kon, zat ik de hele dag weggestopt in de wereld van de verhalen.

Processed with VSCOcam with f2 preset