Over mij

13393028_10153774322479385_283766739_n (1)

 

Welkom op Steph to Read.

Verhalen. Ik verslind ze al voor zolang ik het mij kan herinneren. Of dit nu een film, een serie, een lied of een boek is… Het maakt niet uit. Zolang er maar verhaal in zit. Ik heb mijn hele leven het ene dagboek na het andere gevuld en sinds een drietal jaren schrijf ik voor mijn eigen blog. Niet lang daarna heb ik mijn diploma Creatief Schrijven behaald en ben ik begonnen aan mijn eerste manuscript. Angstaanjagend, maar te weten of ik het kan, brengt een verlangen in mij naar boven waarvan ik niet wist dat ik het had. Ik moet ze alleen nog vrij maken van angst.

Via mijn blog neem ik jullie mee in de belangrijkste delen van mijn leven. Het moederschap -ik ben de trotse moeder van onze kinderen, Lore en Wout-, mijn passie voor het geschreven woord -boekrecensies en het verloop van mijn eigen verhaal- én de kleine dingen die mijn leven gelukkig maken. Mijn eigen blanco schilderdoek.

Per dag worden duizenden woorden geschreven, die samen prachtige zinnen vormen. Zinnen die je even laten stilstaan en doen nadenken. Met mijn zinnen wil ik jou iets laten voelen. Al is het maar het besef van hoe goed je het hebt, hoeveel betekenis je leven nu al heeft of hoe je dit kan verreiken door zoiets simpels als het lezen van een boek. Het feit dat de ideeën in mijn hoofd, letter per letter, verschijnen op mijn scherm of op mijn papier en hierdoor een gevoel creëren, voelt voor mij als pure magie.

Wil je samen magie maken? Een e-mail naar stephtoread@hotmail.com is altijd fijn.

Liefs,
Stephanie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s