Over mij

13393028_10153774322479385_283766739_n (1)

Ik ben mama, contactlensspecialist, creatieveling, schrijfster, wife-to-be, dochter en vriendin. Mijn dochter, Lore, is momenteel twee jaar en voed ik samen op met de liefde van mijn leven. Mijn leven bestaat uit pure chaos en dat deel ik vol overgave met jullie.

De vrouw van nu wil alles: carrière, gezinsleven, passie, doelgerichtheid, vrijheid, bewustheid, vertier,… En dit alles liefst elke dag. Hoe doe je dit? En zonder je gezonde verstand te verliezen? Ik ken veel vrouwen die hier tegenaan lopen en ik hoor daarbij. Daarom is Steph to Read ontstaan. Ik laat je zien hoe ik mijn leven leid als mama, creatieveling en beginnende schrijfster. Ik laat jullie al mijn gekke hersenkronkels zien en hoe ik met het dagelijkse leven omga.

13407737_10153782084329385_787206926_n

Elke woensdag geef ik jullie een persoonlijk artikel dat kan gaan over mama zijn, mezelf vinden als vrouw of mijn leven als schrijfster. Op zaterdag krijgen jullie een boekrecensie, DIY-project, nieuw recept voor Tim’s Food of een winactie. En op zondag krijgen jullie de Geluksmomentjes, waar ik de mooiste momenten van mijn week laat zien in foto’s.

Mijn doel is om jou het gevoel te geven dat je alles kan. Dat alles mogelijk is met het juiste netwerk rondom jou. Ik wil hier een omgeving creëren waar vrouwen zichzelf zijn inclusief het goede en het slechte. Hier kan alles. Wees lief voor elkaar. En als ik er niet in slaag om jullie een beetje te laten opfleuren… Dan kunnen we op zijn minst lekker samen panikeren 😉

Lijkt het jou of jouw bedrijf leuk om met mij samen te werken, aarzel dan niet om mij te e-mailen op stephtoread@hotmail.com.
De mogelijkheden zijn eindeloos: advertorial, winactie, review product, social media vermelding of review evenement, workshop of winkel.
Contacteer me en we kijken samen naar wat mogelijk is.

Liefs,
Stephanie

Facebook: 229
Instagram: 200
Twitter: 151
Pinterest: 78

(gemeten 14/10/2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s